Popular Posts

Bayan Semsiye Modelleri Semsiye Cesitleri


Rengarenk Bayan Şemsiye Modelleri

Tavuzkuşu Şemsiye Modeli

Penpe Çocuk Şemsiye Modelleri

İş Kadınlarının Kullandığı Şemsiye Türleri

Nostaji Şemsiye Modelleri Baston Şimsiyeler

Ahşap Pastonlu Şimsiye Modelleri

İthal Şemsiye Modelleri

Renkli Şemsiye Çeşitleri
Yağmurlu ve Karlı günlerde rengarenk şemsiyelerle dışarıda oldukca dikkat çekeceğinize eminimdir. Dolayısıyla Yağmurlu günlerin vazgeçilmez eşyalarından olan şemsiyeli günler çoktan geldi bile. Artık Şemsiyeler aksesuvar haline geldi. Şemsiyelerde O kadar çok renk ve model çeşitleri ve türleri mevcuttur. İş adamı iseniz işten Ev Hanımı iseniz Evden çıkarken kıyafete göre şemsiye seçmek gereklidir. Şemsiyenizle birlikte giyim ve aksesuvar markası da koleksiyonlarının genel durumuna uygun Şemsiye Modelleri çıkıyor, her senenin kışlık Şemsiye modasını geniş bir kreasyonla suzlere veriyorum. Klasik Şemsiye Modelleri ile birlikte canlı renklede Şemsileler kullanıldığı Çocuk Şemsiye Modelleri nde ve Bayan şemsiye Modelleri nde Kırmızı, pembe, mavi, sarı, beyaz ve Lila Renklerindeki Şemsiyeler Çok fazla kullanılmaktadır. bu yılın Erkek şemsiye Modelleri gene siyah, lacivert ve gri tonların fazla olduğu renklerde yerini almaktadır.

Bazı Şemsiye Markalarında En çok tercih edilen ler benetton şemsiye Modelleridir. Burberry Şemsiye Modelleri ise Benettondan geri kalmamaktadır. Yerli Malı olan celal birsen Şemsiyelerin fiyat ı ne kadardır derseniz celal birsen şemsiye fiyatları yabancı Marka Şemsiye Fiyatlarına göre celal birsen şemsiye modelleri çok daha uçuz ve kalitelidir. Ahşap Kulplu şemsiye modelleri diger plastik şemsiye modellerine göre şemsiye fiyat olarak 50-200 TL arasında seyir etmektedir. Bayan şemsiye fiyatları daha ekonomik ve Daha renklerdedir. Şemsiye modelleri ve şemsiyeler tür tür çeşit çeşit nasıl bu kadar çok oluyor derseniz. Çünkü Şemsiye fiyatları ve yapılışı kolay olduğundan Çeşit de o kadar fazladır. Şimdi İhtiyar Bay Şemsileye modelleri nde en çok tercih edilen türleriise baston şemsiye modelleridir. BU modelleri hakkında hakkında bilgiler ise baston şemsiye nedir derseniz İhtiyarların kullandığı hem boston niyetine hemde baston şemsiye niyetine kullanılan türleridir. Bu şemsiyeleri açınca şemsiyeden ziyade kocaman çadır gibi duran şemsiye modeli dir. Yasları veya Kışları Plaj ve bahçe şemsiyeleri güneşten ve yağmurdan korumak için kullanılan promosyon şemsiyeleri genelde coca kola ve Cola turka firmaları vermektedir. Balkonlarda ve Bahçelerde kullanılan Şemsiyeler ise ithal ve ahşap şemsiyeler dir. minder ve masa örtüsü takımlarınıza göre Şemsiye Türlerine ve Çeşitlerine bakmanız gerekmektedir. Yazları bahçe ve plaj şemsiyelerinde kampanya yapan firmalar genelde bahçe şemsiyeleri satan mağzalar plaj dönemi gelince her nedense kampanyalarını geri çekmektedirler ve şemsiyeleri oldukça pahalıya satmaktadırlar. Güneşlik olarak satılan güneş koruma şemsiyeleri numara numara satılmaktadır. Bahcede bulunan çekyatüzerlerine korumak için kurulan şemsiyeler genelde 1,2,3,4 metre lik şemsiyeler lerdir. Bunlar iseoldukca pahalı ve oldukca da bol çeşitleri mevcuttur. Yağmurlu Havalarda ve Güneşli günlerde Kendinizi Korumanız Dileği İle Mutlu Günler Dileriz.

NAUTICA Erkek Saat Modelleri ve NAUTICA kol saati Çeşitleri






2009 Yılında Baylar Kol saati takarken Marka tuttunu olduğunu mutlaka duymuşunuzrur. Ünlü saat markalarının başında gelen ve Ünlü Marka Saatlerinin en popiler ve revaşta olan Kol Saati türlerinden biriside Nautica Saat Markasıdır. Erkek Saatleri nin Bayan Saat lerine göre daha pahalı olduğunu şayet 14 şubat sevgililer günü veya özel günlerde sevdiklerinize bir Hediye Saat almayı düşünüyorsanız hem kaliteli hem su geçirmeyen Nautica saat modelleri ne bakmanızı veya casio SAAT modelleri de Nautica saat modellerinden geri kalmayacağını Saat Cesitleri bakımından bol çeşitlerinin olyduğunu belirtmek isterim. Tabiki Saatler erkek saati bayan saati ve çocuk saat markaları olarak çeşit çeşit tür ve markalarda geniş kreasyonu ile piyasadadır. Kol Saati olarak en güzel Hediye Saat bence Nautica Saat türleri ve Nautica saat modelleri dir. Kol Saatleri nin bir başka markası ise Calvin Klein Saat leridir bu sat markalari Fiyat olarak çık pahalı olduğunu duymuştum. bayan kol saati nin fiyatı ne kadardır nereden nasıl alırım derseniz. Ankara Kızılay büyük saatciler ve YKM de satılmaktadır fiyatını inanın bende bilmiyorum çünkü bende saat kullanmıyorum Saat ihtiyacımı cep telefonundan gideriyorum. erkek kol saatleri ne bir keresinde bakmıştım fiyatı 400-2000 TL arasında idi vede ben almama kararı almıştım o günden bu güne saat almıyorum. Gen güzel Hediye Sevdiklerinize Beğenerek Aldığınız Hediyedir. Sizde Bir Yeni çıkan Nautica Erkek Saati Modelleri ve kol saati Çeşitleri nden birisini Sevdiğiniz birine Hediye edersiniz. Hediyeleşmek Güzeldir. Mutlu Kalın Hoşcakalın.


-ANKARA İSTANBUL NAUTICA MAĞAZALARININ TELEFON NUMARALARI,
-ANKARA İSTANBUL NAUTICA MAĞAZALARI NEREDE SATILIYOR,
-NAUTICA SAAT SATIŞ YERLERİ.


NAUTICA SAAT MARKASI NAUTICA SAAT SATIŞ YERİ

NAUTICA - ANKARA MAĞAZASI
Atatürk Orman Çiftliği Mah.Eskişehir Yolu No:6 Armada Alışveriş Merkezi B Blok No:66
312 219 15 67
Söğütözü- Ankara

NAUTICA BURSA MAĞAZASI
Cemal Nadir Cad.Zafer Plaza No:38
224 224 69 06
Osmangazi-Bursa

NAUTICA - AKMERKEZ
Nispetiye Cad.Akmerkez Ticaret Merkezi No:217
212 282 26 23
Etiler-İstanbul

NAUTICA - BODRUM MAĞAZASI
Neyzen Tevfik Cad.Karada Marina C-15 C-16
252 316 91 60
Bodrum-Muğla

Yeni Cikan Swatch Erkek Saat Modelleri ve kol saati Çeşitleri


Swatch Erkek Saat Modelleri

Swatch Saat Modelleri

Swatch Marka Saat Çeşitleri

Swatch Saat Türleri

Günümüz Baylarının Kol saati takarken Marka tuttunu olduğunu mutlaka duymuşunuzrur. Ünlü saat markalarının başında gelen ve Ünlü Marka Saatlerinin en popiler ve revaşta olan Kol Saati türlerinden biriside Swatch Saat Markasıdır. Erkek Saatleri nin Bayan Saat lerine göre daha pahalı olduğunu şayet 14 şubat sevgililer günü veya özel günlerde sevdiklerinize bir Hediye Saat almayı düşünüyorsanız hem kaliteli hem su geçirmeyen Swatch saat modelleri ne bakmanızı veya casio SAAT modelleri de swatch saat modellerinden geri kalmayacağını Saat Cesitleri bakımından bol çeşitlerinin olyduğunu belirtmek isterim. Tabiki Saatler erkek saati bayan saati ve çocuk saat markaları olarak çeşit çeşit tür ve markalarda geniş kreasyonu ile piyasadadır. Kol Saati olarak en güzel Hediye Saat bence Swatch Saat türleri ve SWATCH saat modelleri dir. Kol Saatleri nin bir başka markası ise Calvin Klein Saat leridir bu sat markalari Fiyat olarak çık pahalı olduğunu duymuştum. bayan kol saati nin fiyatı ne kadardır nereden nasıl alırım derseniz. Ankara Kızılay büyük saatciler ve YKM de satılmaktadır fiyatını inanın bende bilmiyorum çünkü bende saat kullanmıyorum Saat ihtiyacımı cep telefonundan gideriyorum. erkek kol saatleri ne bir keresinde bakmıştım fiyatı 400-2000 TL arasında idi vede ben almama kararı almıştım o günden bu güne saat almıyorum. Gen güzel Hediye Sevdiklerinize Beğenerek Aldığınız Hediyedir. Sizde Bir Yeni çıkan Swatch Erkek Saati Modelleri ve kol saati Çeşitleri nden birisini Sevdiğiniz birine Hediye edersiniz. Hediyeleşmek Sünnetmiş. Peygamber efendimizde Hediyeleşmeyi Tavsiye edip önermiştir. Mutlu Kalın Hoşcakalın.

CAT Bot Modelleri ve CAT spor ayakkabıları



Cat Bot Modelleri


Uzun Cat Bot Modelleri


Cat Bot Çeşitleri


Deri Cad Bod Modeli


Bayan Cat bot Modelleri


Erkek Cat Ayakkabı Modelleri


Cocuk Cat Ayakkabı Bot Modeli


Cat Spor ayakkabı modeli


Cat Spor ayakkabı modeli


Siyat Uzun Cat Bot modeli
Bu sezonki Kışlık CAT botları ve CAT spor ayakkabıları değişik renklerde ve ve desenlerde bol çeşidi ve zengin ürün çeşidi ile CAT satan ayakkabı mağazalarında görücüye çıktı.
Cat Botları uzun Cat botları ve Kısa bağcıklı Cat botları olarak ayakkabı dünyasında en fazla satış yapılan Ayakkabı Modelleri arasında yerini almıştır. Cat bot çeşitleri cırtlı türleride bağcıklı cat cizme türleride çok güzel ve sağlam bir su geçirmeyen ve üşütmeyen yünlü bot türlerindendir. cat denice aklınıza sakın kedi gelmesin çünkü cad bot ayakkabı modelleri kendini aslana benzetmektedir. Yeni Çıkan cat ayakkabı modelleri ve cat bot modellerinin fiyatları ne kadardır derseniz. cat bot modellerinin fiyatı 100-250 TL. arasında satılmaktadır. Fiyat olarak en uygun bot türlerindendir. ket botları genelde boyanmayan bot türlerindendir. Deri ked Botlar ve süet Cat Bot Modelleri ni umarım begeneceksiniz. Çünkü ben Cat Bot Çeşitlerine hayranım ve kendime Cat Botlar dan en kısa sürede bir tane almayı düşünüyorum. Umarım bu Resimlerdeki Ayakkabılar dan birini sizlerde beğenir alırsınız. Mutlu giyinmeler dilerim...

Cicekli Havlu Kenari Dantel Modelleri


Sarı Renkli Havlu ÖRnekleri

Kurdaleli Lila Havlu Örnekleri

Güllü Havlu kenarı Örmekleri

Çicekli Havlu Kenarı Örnekleri

Cehizlik havlu larımıza mutlaka havlu kenarı dantelden örmemiz gerekir. isterseniz daha çok emek olmasını isterseniz el işi örgü olarak iğne oyası ile örülmüş havlu kenarı örnekleri ve havlu kenarı modelleri sitemizin önceki konusunda mevcuttu. Havlu danteli örülürken havlu kenarı örneği nin en güzel olanlardan birisini begenerek kendinize şık ve güzel havlu kenarı modeli hazırlamanızı tavsiye ederim. Damatlık havlu örnekleri de gene bu havlu kenarı danteli örneklerden birisini seçmeniz isabetli olacaktır. Havlu kenarları renkli iplerle veya simli iplerle örmeyin sakın çünkü renkli ipler yıkanıca solma yapacaktır. Havlu kenarı örnekleri ve havlu kenarı modelleri denince inanıyorumki aklınıza ilk gelen internet sizesi www.yenimoda.blogspot.com gelecektir. Çünkü havlu dantellerinin en seçkin ve en yeni en güzel modelleribizde mevcuttur. havlu kenarı banyonuzun havlu askılığına astığınızda güzel havlu dantel örnekleri ilede süslediğinizde gelen misafirleriniz inanıyorumki çok beğeneceklerdir. Ben en kolay havlu kenarları nasıl örerim derseniz ve örgü örmeye meraklı iseniz sizlere yapılışınıda verebilirim. en güzel havlu kenarı modellerinden oluşan resim galerisini şimdi birlikte gezelim buyrunuz efendim güzelliklere.... :)

sugar cizmeler sugar cizme Modelleri

bot-çizme koleksiyonu

desenli Çizme Modelleri

renkli sıcacık şeker Çizme Modelleri

renkli çizme modelleri

Beyaz Renkli sugar çizmeler

şugar Marka çizmeleri

Bağcıklı uzun Sugar Çizme Modelleri

Bugün sizlere değişik bir tarz çizme modellerinden bahsedeceğim. sugar çizmeler diye adlandırılan Çizme yani bot modellerindenolan sugar çizmeleri sanırım benim gibi sizlerde beğenirsiniz. Güzel bayanlar için hazırladığım bu Şeker Çizme modelleri bol renk ve desenli çizme modelleri olarak bir kaç değişik modelde sizlere sunacağım. Deri uzun çizme modelleri ve süet kısa çizme modelleri bu kışın ve sezonluk çizmelerin uzun topuklu çizme modelleri ve sivri uçlu çizme modelleri bu günlerde en çok satılan ve yeni çıkan türleri ile bol bol piyasada bulabilirsiniz.

Mağzalarda Standart Çok şeker çizmeler den olan Sugar markası yazlık cıvıl cıvıl babetllerinden sonra kış sezonu ayaklarınız üşümeyeceğini sizlere bildiririm. Bu Modellerin ekoseli olanlar vede çiçekli desenlere yer veren Sugar markasında değişmeyen tek şey göz alıcı ilgi çekici ve çok hoş ve çok güzel yeni çıkan Sugur markası altında satılan Çizme Türleridir. Marka çizme modelleri ni siz sevgili yenimoda.blogspot.com ziyaretcilerimize vermeye devam edeceğim.

Eldiven Modelleri Parmagi acik Eldiven cesitleri


Parmaksız Eldiven Modelleri Yeni Ellik modelleri

Erkek Eldiven Modelleri artık fazla kullanılmayan eldiven çeşitleri arasında, Fakat Çocuk Eldiven Modelleri piyasada en çok satılan eldiven türlerindendir. Bayanlar için örgü eldiven Modelleri ve Parmakları kesik olan elle örgü eldiven modeli türlerinden bir kaç tane beğeninize sunacağım, Umarım bu güzel ve yeni çıkan eldiven örneği türlerini beğenirsiniz. el ögüsü örgü eldiven modelleri ellerinizi üşütmeyecek ve sıcak tutacaktır. Deri ellikleri daha sonra sizlere yazacağım. Ellik modeli olarak sizle şimdilik kısa eldüven modelleri veriyorum buyrun güzel eldiven modelleri çeşitlerine bir göz atalım. Üşümeyeceğiniz bir kış geçirmeniz dilegi ile.

Tesettur Gelinlik Modelleri kapali Gelinlikler


Tesettürlü ve Taçlı Gelinlik Modeli

Dantelli Gelinlik Modelleri

Gelin Gülü Boncuklu Gelinlik Modelleri.


Uzun etekli Tüllü Gelinlik Modelleri

Lifli Ve Pileli Gelinlik Resimleri

Tesettür Gelinlik Modelleri genç kızların Gelinlik Resimleri ve albümleri bakamından bu Gelinlikler kapalı tesettür gelinlikler olarak piyasaya yeni evlenen genç kızlara güzel bir model sunulmaktadır. muhafazakar gelinlikler zamanın her anında tesettür gelinlik modelleri ve resimlerinin bu sayfamızda yayınlanmasında istedik çünkü bu Gelinlikler güzel gelinlerin güzelliklerine daha fazla renk katacaktır. Tüllü ve taçlı kapalı gelinlikler boncuk ile süslenmiş türbanlı modelleri ile tesettür gelinlikler oldukca hoz ve yeni çıkan tesettürlü gelinlik modelleri ankarada kızılayda satılmaktadır. İstanbulda kadıköy eminönü taksim ve beyoğlu semplerinde satılan Tesettürlü Gelinlikler bazı mağzalarda bol çeşit ve bol desenlerle Dantel işlemeli gelinliklerde mevcut olarak satılmaktadır. Tesettürlü Kapalı Gelinlik modellerinin fiyatları ne kadardır derseniz 500-2500 tl arasında değişmektedir. Uzun kollu bir gelinlik bakayım derseniz gene aynı fiyatlara bulabilirsiniz. Kısa kollu veya sıfır kollu gelinlik modellerini ise biraz daha sosyetik olduğunda 200 ile 500 tl daha fazla fiyata satılmaktadır. Kilarık gelinlik veren yerler de mevcuttur fakat bu kiralık gelinlik kiralayan yerler Ankarada ulus gelinlik sarayı ve istanbulda beylikdüzü gelinlik evinde kiralandığını duymuştum. Kiralık gelinlik fiyatları ne kadar derseniz oda 200 tl ile 500 tl arasında değişmektedir.

ünlü gelinlik markaları olarak tabiki gene en ünlü gelınlık modellerı satan Temel Gelinlik Firmasının yanı sıra gelınlık markaları nın başında gelin firma ise dünyaca ünlü gelinnik giyim firması armina gelmektedir. Bazı Marka gelinlikler ünlü gelinlikleri 2009 sonbahar kış gelinlik modelleri ile tanıtıma sunulan ve daha sonra sonbahar kış gelinlikleri olarak podyumlara çıkan mankenlerin üzerindeki sonbahar gelinlikleri beğeniniz açısından oldukça hoş ve yeni çıkan yep yeni gelinlik markaları tabiki istanbul gelinlik markalari olan san patrick te tatıldığıni çok iyi biliyorum. 2009 gelinlik modelleri en ünlü gelinlik modelleri olarak piyasada satılan sanpatrick san patrıck 78 oldukça pahalı olduğunu ve orta gelirli insanların alamayacak kadar pahalı olduğunu biliyorum. Sizlere Mutlu Gelin ve Damat olmanızı diler. HAyırlı bir Yaşam Sürmenizi arzu ederim.

Halkali Havlu Kenari Modelleri Halkali Havlu Oyasi Cesitleri


Halkalı Havlu Kenarı Modelleri

Yeşil Pullu ve Halkalı Havlu modelleri

Kırmızı Halkalı Havlu Modeli

Pullu Havlu Kenarı Modelleri

Sarı Halkalı Havlu Modelleri

Penpe Halkalı Havlu Kenarı Resimleri

Rengarenk Havlu kenarı Modeli

Türk kızlarının Cehizlerinde olmazsa olmazlarından biriside damat havlusu ve dantel modelleri çeşitleridir. Danteller örülürken cehizde olması gereken veya Damat bohçosunda olması gerekenler den bir kaç taneside halkalı havlu kenarıçekilmiş modellerden birisidir. Şayet bohçada havlu yoksa gelinin yani gelin kızın eksiği var demektir. Gelin kız en güzel ve en yeni çıkan havlu örneğinden kendisine seçerek bir kaç tane havlu kenarı ve havlu kenarı örnekleri nden en yeni olanını bulur ve çehizinin en üstüne sergilenmek üzere havlu kenarı modelleri açar ve gelen misafirlerine gösterir. Bu olay bizim gelenek ve göreneklerimizde vardır.

Şindilerde ise en çok tutulan Dantel havlu kenarları modelleri ile oya örnekleri değişik orjinal halkalı modeller den daha çok tutulmaktadır. Genç kızların havlu danteli modellerinden kenar danteli çeşitlerinden oluşan bu güzel resim galerisini sizlere sunmaktayım.
bayanların Halkalarla örülen güzel değişik bir havlu kenarı danteli mevcuttur bu modeli bulamadım bulunca en kısa sürede sizlere resmini çekip vereceğim.
Havlu türlerine en çok yakışan ise halkalı havlu danteli ve halkalı danteller gelmektedir. Dantelle örülmüş elişi havlular ve dantel havlu kenarları örneklerini bu kadar hoş gösteren cıvıl cıvıl renkleri ve desenleridir. Halkalı havlu kenarı na birde pullu dantel modelleri ve pullu örnekler eklenince tabiki bu HAVLU MODELLERİ nin Seyrine DOYUM olmuyor. Pullu havlu modelleri pul ile havlu kenarı dikilerek pullarla yapılan havlu kenarı danteli türlere göre daha sağlam olduğu tarafımdan gözlenmiştir. Pullu dantel modelleri oldukça bol dantel çeşitlerinin arasından nasıl yapılır, nasıl örülür diyenlere bu sayfamızdan bakılarak resimlerideki motiflerden örnekler çıkarabilirseniz kesinlikle sizlerde bu güzelliklerden bir kaçının sahibi olabilirsiniz. kalpli havlukenari Dantel Örnekleri yeni evlenecek kızların en çok tercih ettikleri türlenden birisidir. Daha sonra ise Havlu Kenarları halkalı türleri gelmektedir. Umarım sizlerde halkalı havlu kenarı çeşitlerini ve havlu kenarı modellini beğeneceksiniz. www. yenimoda.blogspot.com ailesi olarak sizlere bu havlu kenarı örnekleri sunmamızdaki amaç ve gaye size güzel örnekler verebilmektir. Simli Havlu ve simli havlu kenarı desinlerinide birkaç sonra ki konumuzda sizlere vereceğim. Sevgiyle Kalın Mutlu KALIN der sevgilerimi sunarım.